DSCF3559

Ако сте студент задочно обучение в някой от университетите на град Пловдив, но живеете извън града, един от най-големите проблеми, пред които вероятно ще се изправите, е възможността да намерите квартира на достъпна цена.

Малко са хазяите, които са съгласни да отдадат апартамент или стая под наем за краткосрочен период от време – а ако се съгласят, то цената вероятно ще бъде твърде висока.  Проблемът е, че винаги предпочитат да дадат апартамента си за постоянно – за да си осигурят сигурен дългосрочен доход.

Освен това няма начин да се класирате на държавно общежитие, ако сте студент задочно обучение – недостигът на места в държавните общежития за студенти е всеизвестен – както и лошите условия на живот там.

Частно студентско общежитие Алекс предлага възможност на студентите задочно обучение в град Пловдив да намалят разходите си за наем в периода на лекциите, като сключат договор за краткосрочен наем на изгодна цена. В посочените цени са включени всички консумативни разходи – като ток, отопление и интернет.

Офертата ни е начин да ползвате удобствата на нови и модерно обзаведени апартаменти на достъпна цена, като същевременно не се обвързвате с хазяи и всички рискове, произтичащи от това.

Посетете страницата с цените и изберете най-подходящия за Вас вариант.