ЗА СТУДЕНТИТЕ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ:

 

Драги родители,

В частно студентско общежитие Алекс, Вашето дете ще се чувства като у дома си. Стаите съчетават комфорт и пространство на хотел, те са просторни, модерени, напълно обзаведени. Нашият основен приоритет е да се гарантира, че Вашият син или дъщеря ще се чувства удобно и най-вече в безопасност.

Ние можем да осигурим постоянна среда за Вашите деца по време на следването, като предварително контролираме техните разходи, които вие може да предвидите за целия период на следването. Важно е да направите финансов план. За да Ви помогнем, ние можем да прогнозираме месечните разходи за жилищното настаняване, храна и консумативи, в зависимост от изборът Ви на стая и меню.

Живеейки при нас, Вие няма да се притеснявате от скрити /допълнителни/ разходи, тъй като в цената на стаите са включени всички консумативи: / ток, отопление, охлаждане, топла и студена вода, интернет /. Допълнително може да поръчате и храна на изключително достъпни цени.

 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АПАРТАМЕНТИ ОТ СТУДЕНТИ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ:

Ако студентите или техните родители решат да закупят жилище след определен период от време, имат възможност да го направят като ще им бъдат приспаднати платените наеми към фирмата /без включените консумативни разходи/ през периода в който са били в общежитието до момента на закупуване. Допълнително можем да съдействаме за отпускането на кредит.

Студентите които пребивават в общежитието могат да закупят апартаментите в които живеят при много добри ценови предложения с възможност за разсрочено плащане за периода на следване.

Следването на Вашите деца може да бъде дългосрочна инвестиция за Вас. След закупуване на жилище, предлагаме възможност за стопанисване на имота и отдаване под наем с договор за управление.

Запознайте се с повече подробности относно Агенция за недвижими имоти “Алекс 2003″ ЕООД

 

Храна

Непосредствено до сградата се намира заведение за бързо хранене. Предлагат се прясно приготвени катми, принцеси, сандвичи и разнообразна скара.

Имайки в предвид, че занятията на студентите са почти целодневни, те имат възможността да се хранят в столова в базата на университета.

От своя страна, за тези, които желаят, се изготвя меню със следните възможности на преференциални цени.

- Закуска

- Закуска и вечеря

- Вечеря

Всичко останало е на свободна консумация.